Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Παρουσίαση Καθετοποιημένων Έργων Βιομάζας

Με πλήρη επιτυχία έγινε την Τετάρτη 12.11.2014 στη Θεσσαλονίκη στο MET HOTEL στην κατάμεστη αίθουσα «ΖΕΦΥΡΟΣ» η παρουσίαση έργων Βιομάζας με πλήρες καθετοποιημένες υπηρεσίες των συνεργαζόμενων εταιρειών ( κοινοπραξία ) SUNWIND ENERGY απ την Θεσσαλονίκη και ΤΕΑΜ ENERGY απ την Αθήνα .


Παρουσιάστηκαν οι καθετοποιημένες υπηρεσίες από την σύνταξη και κατάθεση φακέλου αδειοδότησης έργων Βιομάζας , ο τεχνικός εξοπλισμός των μονάδων Αεριοποίησης Βιομάζας , το εργοστάσιο παραγωγής Α΄ ύλης wood chip για την πλήρη υποστήριξη – εξασφάλιση των μονάδων μας και τέλος τα οικονομοτεχνικά στοιχεία για επενδύσεις μικρής και μεγάλης κλίμακας. 
 Στην εκδήλωση συμμετείχαν οι εξής ομιλητές:
• ΕΡΓΑ ΒΙΟΜΑΖΑΣ
Κος ΜΑΡΙΟΣ ΔΡΑΜΑΛΗΣ  ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ  ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ  SUNWIND ENERGY
• ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΜΟΝΑΔΑΣ ΒΙΟΜΑΖΑΣ
Κος ΝΙΚΟΣ ΔΙΑΝΟΓΛΟΥ  ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ  ΤΕΑΜ ENERGY
• ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ‘’BIOMASS CENTER ‘’
ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΥΛΗΣ ΒΙΟΜΑΖΑΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ          
Κος ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΚΟΝΤΑΛΙΠΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ  ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ WOOD CHIP FACTORY
• ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΛΑΝΟΥ ΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ ΒΙΟΜΑΖΑΣ ΙΣΧΥΟΣ 250KW ,500KW , 1MW
Κος ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΕΚΕΡΙΔΗΣ  ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ PLAN O2 CONSULTING
• ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΑΝΕΛ ΟΜΙΛΗΤΩΝ

Από αριστερά κ. Διανόγλου Νίκος -κ. Κοντάλιπος Περικλής - κ.Δράμαλης Μάριος - κ.Τσεκερίδης Βασίλης

Όπως τόνισε ο Μάριος Δράμαλης της Sunwind:
«Ως κατασκευαστής άνω των 300 φωτοβολταικών έργων σε όλη την Ελλάδα με την εταιρεία μου SUNWIND ENERGY  www.sunwindenergy.gr και ως Πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Οικιακών Κτιριακών Φωτοβολταικών ''ΣΤΕΓΗ'' www.oikiakistegi.gr σας πληροφορώ πως η επένδυση σε έργα ΒΙΟΜΑΖΑΣ στην Ελλάδα είναι η πλέον αποδοτική απο εκείνη των φωτοβολταϊκών και τεκμηριώσαμε η τεχνική επιστημονική μας ομάδα οι οικονομολόγοι μας και οι σύμβουλοι επιχειρήσεων της εταιρείας μας τα λεγόμενα μας στην πλήρη καθετοποιημένη παρουσίαση μας η οποία θα ήταν λιτή αλλά περιεκτική και πλήρως αποκαλυπτική της προστιθέμενης αξίας επένδυσης σας έργα ΒΙΟΜΑΖΑΣ με υπηρεσίες καθετοποιημένες.
Στην εκδήλωση μας παρευρέθησαν 3 εκπρόσωποι απο την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ο Κος Παπάς Φάνης Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας Ανταγωνιστικότητας και Περιβάλλοντος καθ ύλην αρμόδιος απο την τοπική αυτοδιοίκηση και ο Κος Ασπασίδης Γιώργος κοινωνικής πολιτικής και Θάνος Αλέξανδρος ευρωπαικών προγραμμάτων περιφερειακοί σύμβουλοι που απέυθυναν χαιρετισμό και τους ευχαριστούμε για την παρουσία τους αλλά και για τις παρεμβάσεις τους στο τέλος της παρουσίασης στις ερωτήσεις των καλεσμένων μας.
Επίσης τίμησε την εκδήλωση μας το Ελληνογερμανικό επιμελητήριο με εκπρόσωπο του αναπληρωτή Διευθυντή τον Κο Hoffman Mattias , to Ελληνοαρμένικο επιμελητήριο με τον Αντιπρόεδρο του Κο Δαγκαζιάν Ακη και πλήθος εκπροσώπων Δημοτικών αρχών ,επενδυτών, επιχειρηματιών, συμβούλων επιχειρήσεων ,λογιστών ,οικονομολόγων ,μηχανικών αλλά και ενδιαφερομένων για τα έργα βιομάζας.
Κος Κοντάλιπος - Κος Δράμαλης - Κος Τσεκερίδης
Την Τράπεζα Πειραιώς που συνεργαζόμαστε για την χρηματοδότηση των έργων εκπροσώπησε ο υπεύθυνος Green Banking Βορείου Ελλάδος Κος Ναούμ Αθανασίου.
Απο την πανεπιστημιακή κοινότητα την εκδήλωση μας τίμησε το τμήμα Χημικών Μηχανικών και η ομάδα ΒΙΟΜΑΖΑΣ υπο την Κα Ζαμπανιώτου Αναστασία του Α.Π.Θ. με εκπρόσωπο την Κα Μανάρα Γιώτα ομάδα με την οποία η εταιρεία μας συνεργάζεται σε άριστο βαθμό και είναι η επιστημονική ομάδα που θα ανακοινώσει και αποτελέσματα μελλοντικά της αεριοποίησης στην χώρα μας για την εταιρεία μας με διαύγεια και ξεκάθαρα νούμερα και συμπεράσματα , αν και η χθεσινή τους παρουσίαση παρότρυνε άπαντες να επενδύσουν σε έργα Βιομάζας.
Κος. Διανόγλου Νίκος TEAM ENERGY
Τα αποτελέσματα της ημερίδας μας πιστεύουμε ήταν διαφωτιστικά για όλους όσους παρακολούθησαν την ημερίδα μας σε όλα τα επίπεδα γενικής εικόνας και εισαγωγής στα έργα Βιομάζας την παρουσίαση αυτή έγινε απο τον Κο Δράμαλη Μάριο πρόεδρο της SUNWIND ENERGY , απο την αναλυτική τεχνική παρουσίαση της μονάδας βιομάζας απο τον Πρόεδρο της TEAM ENERGY Κο Διανόγλου Νίκο , απο την παρουσίαση της μονάδας και εργοστασίου κατασκεύης πρώτης ύλης Προέδρου της εταιρείας WOOD CHIP FACTORY Κου Κοντάλιπου Περικλή και απο την πολύ αναλυτική και ακριβέστατη αξιολόγηση της επένδυσης που έκανε ο Πρόεδρος της εταιρείας PLANO2 Κος Τσεκερίδης Βασίλειος και τέλος προστέθηκε μετά απο πρωτοβουλία της Κας Ζαμπανιώτου Αναστασίας καθηγήτριας στο Α.Π.Θ. Χημικών Μηχανικών της ομάδας BIOMAZAΣ και η παρουσίαση της ομάδας της απο την Κα Μανάρα Γιώτα για τα έργα Βιομάζας και την επιστημονική προσέγγιση των έργων στην Ελλάδα με πειράματα και μετρήσεις και αποτελέσματα που είχε η ομάδα αυτή.
Κα. Μανάρα απο το ΑΠΘ 
Για όσους δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν αλλά και για όσους μας ζήτησαν τις παρουσιάσεις θα σας τις στείλουμε σε συννημένα αρχεία αλλά θα τις αναρτήσουμε όλες σύντομα όπως και το βίντεο του εργοστασίου μας στην Ρωσία που παρουσιάσαμε στην εκδήλωση μας και ήδη μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα μας http://www.sunwindenergy.gr/biomass.php.
Κος Κοντάλιπος Περικλής παρουσίαση εργοστασίου Α΄ ύλης
Επίσης οσοι ζητήσετε θα σας στείλουμε και το ενημερωτικό σημείωμα μας για όσους ενδιαφερθούν να ξεκινήσουν να κάνουν αίτηση για το δικό τους έργο ΒΙΟΜΑΖΑΣ στην Ελλάδα με εξασφαλισμένη πρώτη υλη απο το εργοστάσιο μας , με εξασφαλισμένο ποιοτικό εξοπλισμό και μηχανήματα απο την μεγαλύτερη εταιρεία ΒΙΟΜΑΖΑΣ στην Ευρώπη που αντιπροσωπεύουμε με πολλά έργα αεριοποίησης στην Ευρώπη και παγκοσμίως , με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση και ένταξη της επένδυσης στον αναπτυξιακό νόμο με επιδότηση 45% της συνολικής επένδυσης.
Κος Διανόγλου Νίκος παρουσίαση εξοπλισμού 

Ο Κος Τσεκερίδης οικονομολόγος έδειξε στην παρουσίαση του επανείσπραξη κεφαλαίων σε 1,6 έτη για την επένδυση του 1MW πιστεύουμε ότι είναι η καλύτερη δυνατή επένδυση αυτή την στιγμή στην χώρα μας και λόγω του συγκεκριμένου όγκου παροχής πρώτης ύλης δεν μπορούμε να δεσμευτούμε για απεριόριστη πρώτη ύλη και αιτήσεις και καλούμε όσους σοβαρά θέλουν να επενδύσουν στα ΕΡΓΑ ΒΙΟΜΑΖΑΣ να επισκεφθούν άμεσα την εταιρεία μας για να προχωρήσουν σε αιτήσεις ΑΜΕΣΑ !!!

Κα Μανάρα παρουσίαση έργου του ΑΠΘ Χημικών Μηχανικών

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Και στο τέλος έρχεται η Δικαίωση....στο ΦΕΚ 410/Β/3-2-2022 η Υπογειοποίηση Υψηλής Τάσης !!!

Στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως δημοσιεύτηκε η απόφαση της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας με την οποία εγκρίνεται το Δεκαετές Πρόγραμμα Ανάπτυξης του ΑΔΜΗΕ για την περίοδο 2021-2030 και εγκρίνει για τον Δήμο μας την: ΥΠΟΓΕΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ Υ/Τ  (από το ύψος του Κολυμβητηρίου Μεγ. Αλεξάνδρου μέχρι και εκτός ορίων του Δήμου μας )   ΑΠΟΞΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝΩΝ ( καθ όλη την διαδρομή από Μεγ. Αλεξάνδρου Κολυμβητήριο έως και πλατεία Νησίδας όρια δήμου Ν. Φιλαδέλφειας)   ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ-ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ Υ/Σ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ ΣΕ ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ GIS ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΤΥΠΟΥ  ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ του ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ ΜΕ 100% ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΔΜΗΕ Για εμάς ως Δίκτυο Πολιτών ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ  Αγ. Αναργύρων είναι ένα βήμα προς την δικαίωση όσων είχαμε δημοσιεύσει από το 2020   και μετά από σχεδόν 3 ετών συγκέντρωσης στοιχείων και συζητήσεων με ανθρώπους που είχαν και έχουν καθοριστική συμμετοχή για τις μέχρι σήμερα εξελίξεις. Είναι μια δικαίωση διαχρονικών προσπαθειών κατοίκων, συλλόγων, φορέων κλπ. Ση

Ερώτηση- καταπέλτης στη Βουλή για την Αυτοδιοίκηση από Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.

  Όταν η κοινοβουλευτική ομάδα καταθέτει επερωτήσεις κατά των κυβερνητικών χειρισμών σε θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης , όταν σύσσωμη καταψηφίζει στο Ελληνικό Κοινοβούλιο Ν/Σ της κυβέρνησης ΝΔ Μητσοτάκη για αλλαγές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση,την ίδια στιγμή τοπικοί κομματάρχες,στελέχη, μέλη του χώρου μας εκλεγμένοι σε ΟΤΑ Α’ και Β’ βαθμού   έχουν επιλέξει να παίζουν τον διπλό ρόλο και του ΖΕΥΓΑ και του ΠΑΠΑ !!! Πως νιώθουν αλήθεια οι Βουλευτές μας όταν ορθά καταψήφιζαν τα Ν/Σ Μητσοτάκη Θεοδωρικάκου και σήμερα Βορίδη για τους  ΟΤΑ (έχοντας ξεκάθαρη θέση όλα αυτά τα χρόνια επί αειμνήστου Φώφης Γεννηματά μέχρι και σήμερα Ν.Ανδρουλάκη) και την ίδια στιγμή οι εκλεγμένοι τοπικοί κομματάρχες κλπ, στα Περιφερειακά ή Δημοτικά Συμβούλια τα υπερψήφιζαν και καταλάμβαναν και θέσεις σε όσα εσείς οι Βουλευτές μας καταψηφίζατε ; Αλήθεια πως νιώθετε όταν το έργο σας δεν υπερασπίζεται μέσα στα συμβούλια  ΟΤΑ Α’ και Β’ βαθμού ; Αλήθεια πως νιώθουν σήμερα οι εκλεγμένοι αυτοί κομματάρχες κλπ (που λειτουργούν ω

ΟΣΕ Σ.Σ Αγίων Αναργύρων το ερώτημα παραμένει….. Γιατί τόση Βιασύνη ;

Σε συνέχεια της προηγούμενης ανάρτησης 24//11/2020   και σύμφωνα με τις νέες τοποθετήσεις του Υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών κ Κεφαλογιάννη , μένει να δούμε αν η λαϊκή παροιμία ΟΠΟΙΟΣ ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΣΚΟΝΤΑΦΤΕΙ ανταποκρίνεται στην διαχείριση του θέματος   της έκτασης του Σ.Σ Αγιών Αναργύρων απ την Δημοτική Αρχή….!!! Η απαντήσεις του Υφυπουργού κ. Κεφαλογιάννη που έγιναν 27/11/20020 απ το βήμα της Βουλής διαφοροποιούνται σε αρκετά σημεία απ τις αντίστοιχες απαντήσεις που είχε δώσει πριν από ένα χρόνο ( Παρασκευή 15 Νοεµβρίου 2019) απ το ίδιο ακριβώς βήμα και   χώρο, σε ένα βαθμό εκθέτουν την Δημοτική Αρχή σε ότι μέχρι σήμερα σχεδιάζει -προχωράει. Η τοποθέτηση του κ. Κεφαλογιάννη για το θέμα της έκτασης του ΟΣΕ αφήνει ερωτηματικά στις βεβιασμένες κινήσεις της Δημοτικής Αρχής. Πρώτα πρώτα σε κανένα σημείο της ομιλίας του δεν αναφέρει και δεν διακρίνεται απ το ύφος του στις απαντήσεις που δίνει να υπάρχει η πίεση ή την κατεπείγον αξιοποίηση της έκτασης   , μάλιστα μιλάει για ΠΡΩΤΟΛΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟ