Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το Welcommon Hostel μας δείχνει πώς συνδυάζεται ο αειφόρος τουρισμός με την κοινωνική ένταξη στην Αθήνα.

Το νέο WELCOMMON HOSTEL είναι ένα νέο Hostel στην Αθήνα και ένα κοινωνικό πείραμα, λόγω του ότι συνδυάζει δύο διαφορετικούς στόχους: τον αειφόρο τουρισμό στην Αθήνα με την κοινωνική ένταξη.
Πρόκειται για ένα έργο που διαχειρίζεται ο συνεταιρισμός WIND OF RENEWAL. Είμαστε μέρος της κοινωνικής αλλαγής που θέλουμε να συμβεί.
Οι 5 όροφοι του WELCOMMON HOSTEL είναι αφιερωμένοι στον αειφόρο τουρισμό και οι άλλοι 2 όροφοι στην κοινωνική ένταξη, τις δραστηριότητες κοινωνικής επιχειρηματικότητας, τον διαπολιτισμικό διάλογο και την τέχνη.
Αν αποφασίσετε να παραμείνετε στο ξενώνα μας, υποστηρίζετε τη βιωσιμότητα του έργου μας, την απασχόληση νέων, μεταναστών και προσφύγων, και μπορείτε να ζήσετε την ιστορία του Welcommon.
Ο ξενώνας WELCOMMON υπογραμμίζει τον θετικό αντίκτυπο που θα μπορούσαν να έχουν οι συνεταιρισμοί και οι κοινωνικές επιχειρήσεις στις κοινότητες, αναζωογονώντας τις γειτονιές, γεφυρώνοντας τις κοινότητες, τις κοινωνικές ομάδες, τους νεοφερμένους και τους ντόπιους.
Ο Άνεμος Ανανέωσης/ Wind of Renewal έχει μια ισχυρή δέσμευση για την οικοδόμηση ενός καλύτερου κόσμου μέσω της κοινωνικής και πράσινης καινοτομίας και του συνεργατικού επιχειρηματικού μοντέλου. Θέλουμε να επηρεάσουμε την κατεύθυνση της κοινωνίας μας ώστε να γίνει πιο βιώσιμη και οικολογικά και κοινωνικά δίκαιη.
Θα ήταν χαρά μας να «προωθήσετε» το WELCOMMON HOSTEL σε πανεπιστήμια, κοινωνικές ομάδες, κοινωνικές επιχειρήσεις και συνεταιρισμούς που σκοπεύουν να επισκεφθούν την Αθήνα ή να παρέχουν υποστήριξη στην εκστρατείας μας.
Οι επισκέπτες μας μπορούν να συμμετέχουν σε εργαστήρια, εκθέσεις τέχνης, δραστηριότητες, κοινωνικές επαφές, συναντήσεις νέων, και ανταλλαγές νέων όπως τα προγράμματα Erasmus. Μαζί μας, μπορούν να ανακαλύψουν τη δημιουργική πλευρά της Αθήνας.
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ: info@welcommonhostel.gr windofrenewal@gmail.com
20 Νοεμβρίου 2018
Πηγή: Welcommon Hostel

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Και στο τέλος έρχεται η Δικαίωση....στο ΦΕΚ 410/Β/3-2-2022 η Υπογειοποίηση Υψηλής Τάσης !!!

Στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως δημοσιεύτηκε η απόφαση της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας με την οποία εγκρίνεται το Δεκαετές Πρόγραμμα Ανάπτυξης του ΑΔΜΗΕ για την περίοδο 2021-2030 και εγκρίνει για τον Δήμο μας την: ΥΠΟΓΕΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ Υ/Τ  (από το ύψος του Κολυμβητηρίου Μεγ. Αλεξάνδρου μέχρι και εκτός ορίων του Δήμου μας )   ΑΠΟΞΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝΩΝ ( καθ όλη την διαδρομή από Μεγ. Αλεξάνδρου Κολυμβητήριο έως και πλατεία Νησίδας όρια δήμου Ν. Φιλαδέλφειας)   ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ-ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ Υ/Σ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ ΣΕ ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ GIS ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΤΥΠΟΥ  ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ του ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ ΜΕ 100% ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΔΜΗΕ Για εμάς ως Δίκτυο Πολιτών ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ  Αγ. Αναργύρων είναι ένα βήμα προς την δικαίωση όσων είχαμε δημοσιεύσει από το 2020   και μετά από σχεδόν 3 ετών συγκέντρωσης στοιχείων και συζητήσεων με ανθρώπους που είχαν και έχουν καθοριστική συμμετοχή για τις μέχρι σήμερα εξελίξεις. Είναι μια δικαίωση διαχρονικών προσπαθειών κατοίκων, συλλόγων, φορέων κλπ. Ση

Ερώτηση- καταπέλτης στη Βουλή για την Αυτοδιοίκηση από Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.

  Όταν η κοινοβουλευτική ομάδα καταθέτει επερωτήσεις κατά των κυβερνητικών χειρισμών σε θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης , όταν σύσσωμη καταψηφίζει στο Ελληνικό Κοινοβούλιο Ν/Σ της κυβέρνησης ΝΔ Μητσοτάκη για αλλαγές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση,την ίδια στιγμή τοπικοί κομματάρχες,στελέχη, μέλη του χώρου μας εκλεγμένοι σε ΟΤΑ Α’ και Β’ βαθμού   έχουν επιλέξει να παίζουν τον διπλό ρόλο και του ΖΕΥΓΑ και του ΠΑΠΑ !!! Πως νιώθουν αλήθεια οι Βουλευτές μας όταν ορθά καταψήφιζαν τα Ν/Σ Μητσοτάκη Θεοδωρικάκου και σήμερα Βορίδη για τους  ΟΤΑ (έχοντας ξεκάθαρη θέση όλα αυτά τα χρόνια επί αειμνήστου Φώφης Γεννηματά μέχρι και σήμερα Ν.Ανδρουλάκη) και την ίδια στιγμή οι εκλεγμένοι τοπικοί κομματάρχες κλπ, στα Περιφερειακά ή Δημοτικά Συμβούλια τα υπερψήφιζαν και καταλάμβαναν και θέσεις σε όσα εσείς οι Βουλευτές μας καταψηφίζατε ; Αλήθεια πως νιώθετε όταν το έργο σας δεν υπερασπίζεται μέσα στα συμβούλια  ΟΤΑ Α’ και Β’ βαθμού ; Αλήθεια πως νιώθουν σήμερα οι εκλεγμένοι αυτοί κομματάρχες κλπ (που λειτουργούν ω

ΟΣΕ Σ.Σ Αγίων Αναργύρων το ερώτημα παραμένει….. Γιατί τόση Βιασύνη ;

Σε συνέχεια της προηγούμενης ανάρτησης 24//11/2020   και σύμφωνα με τις νέες τοποθετήσεις του Υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών κ Κεφαλογιάννη , μένει να δούμε αν η λαϊκή παροιμία ΟΠΟΙΟΣ ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΣΚΟΝΤΑΦΤΕΙ ανταποκρίνεται στην διαχείριση του θέματος   της έκτασης του Σ.Σ Αγιών Αναργύρων απ την Δημοτική Αρχή….!!! Η απαντήσεις του Υφυπουργού κ. Κεφαλογιάννη που έγιναν 27/11/20020 απ το βήμα της Βουλής διαφοροποιούνται σε αρκετά σημεία απ τις αντίστοιχες απαντήσεις που είχε δώσει πριν από ένα χρόνο ( Παρασκευή 15 Νοεµβρίου 2019) απ το ίδιο ακριβώς βήμα και   χώρο, σε ένα βαθμό εκθέτουν την Δημοτική Αρχή σε ότι μέχρι σήμερα σχεδιάζει -προχωράει. Η τοποθέτηση του κ. Κεφαλογιάννη για το θέμα της έκτασης του ΟΣΕ αφήνει ερωτηματικά στις βεβιασμένες κινήσεις της Δημοτικής Αρχής. Πρώτα πρώτα σε κανένα σημείο της ομιλίας του δεν αναφέρει και δεν διακρίνεται απ το ύφος του στις απαντήσεις που δίνει να υπάρχει η πίεση ή την κατεπείγον αξιοποίηση της έκτασης   , μάλιστα μιλάει για ΠΡΩΤΟΛΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟ